زنجیر بیل مکانیکی و بلدوزر TRC

فنر زنجیر سفت کن بیل مکانیکی و بلدوزر توسعه راه
2019/07/17
کفشک های ضد سایش بیل و بلدوزر TRC
2019/07/20
نمایش همه

زنجیر بیل مکانیکی و بلدوزر TRC

زنجیر بیل و بلدوزر

زنجیرهای TRCبا استفاده از بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه تهیه شده که این امر موجل کارایی بالای انها در شرایط مختلف اب و هوایی و فیزیکی شده است و تولید انها متناسب با برنده ای مختلف کوماتسو،هیوندای،کاترپیلار،دوو دووسان و … و انواع مختلف انها شامل بیل مکانیکی،بلدوزرو …موجب تمایز انها از دیگر محصولات شده است

استفاده از مواد اولیه با مقاومت بالا نسبت به سایش و انجام عملیات حرارتی بر روی هر دو سطح داخلی و خارجی بوش ها به منظور افزایش طول عمر و مقاومت نسبت به سایش

استفاده از فرایند تولید اتوماتیک (مکانیزه)به منظور رعایت ابعاد محصول

استفاده از انالیزورهای قطعات به منظور حذف قطعات معیوب از فرایند تولید

قابلیت روانکاری (روغنکاری)اسان

متناسب با استانداردهای کارکردی در شرایط دشوار باری ماشین الات مختلف

و تولید در ابعاد مختلف و متناسب با برند های کوماتسو و هیوندای و دوو برای انواع مختلف ماشین الات شامل بیل بلدوزر از ویژگی های لینک های

یک وسیله نقلیه طراحی شده برای حفاری و حرکت اجسام بزرگ است. به همین دلیل به‌طور گسترده در کار ساخت و ساز مانند حفر تراشه‌ها، سوراخ‌ها، ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بلند کردن و گرفتن اجسام، حرکت خاک، تخریب، لایروبی، برش دادن زمین و اجسام، خرد کردن و.. از دیگر مواری است که همواره به بیل مکانیکی زنجیری نیاز است.
شاسی چرخ زنجیری قابلیت تحرک بسیار خوبی در محل خاک برداری ایجاد می‌کندچراکه به دلیل سطح وسع چرخ‌ها فشار کمی بر روی خاک ایجاد می‌کند که امکان کار بر روی خاک‌های سست را فراهم می‌کند.

    • به سبب زیاد بودن سطح اتکای زنجیر با زمین به راحتی می‌تواند در زمین‌های سست استقرار یافته و کار انجام دهد به همین جهت برای کار در زمین‌های نرم که ظرفیت بارگذاری آن‌ها از ۰٫۴۳ تا ۰٫۸۲ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع است ساخته می‌شود.
  • دنده‌هایی که روی زنجیر آن‌ها پیش‌بینی شده سطح زمین‌های سنگی را شیار داده و استقرار و ثبات ماشین را برای انجام عملیات سخت سنگبرداری ممکن می‌سازد.
  • در راهای موقت با شیب زیاد (حدوداً۴۰درصد) نیز قادر به حرکت می‌باشند.
  • در مقایسه با انواع دیگر عملیات‌های خاکی با ثبات‌ترین و صلب‌ترین آنهاست.
  • سرعت حرکت آن‌ها کم و در حدود ۵ تا ۷/۵ کیلومتر در ساعت می‌باشد.
  • برای انتقال آن‌ها به کارگاه باید از تریلر استفاده نمود.
  • در غالب عملیات خاکی به صرفه تر و سریعتر از انواع دیگر است.
امتیاز بدید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *